۱۳۹۹ آذر ۷, جمعه

سفرهای درمانی آخوندهای حکومتی به روایت رفسنجانی

میزان اعتقاد آخوندها به شفا دادن امام زاده ها!

من در اینکه سران نظام جمهوری اسلامی و آخوندها خودشان به معجزات و شفا دادن امامان و امام زاده ها هیچ اعتقادی ندارند، هیچ شکی ندارم. چون سفرات مکرر آنها به کشور های غربی برای معالجه شاهد این بی اعتقادی است. ضریح ها و مقدسات فقط برای سرگرم کردن و قانع بودن مردم به آنچه که دارند، به کار گرفته میشود. رفسنجانی در خاطراتش به تعدادی از این مسافرت های درمانی برای پروستات و قلب و معده و ... آقایان و خانمهای بسیار معتقد اشاره شده است، نگاهی به آن بیندازیم:

-۱۹ اردیبهشت ۶۰: آقای‌ «احمد توکلی»‌ که‌قبل‌ از پیروزی‌ انقلاب‌ ممنوع‌ الخروج‌ بوده‌، برای‌ گرفتن‌ گذرنامه‌ جهت‌ سفر برای‌ معالجه‌ درد مفاصل‌ احتیاج‌ به‌ نامه‌ من‌ به‌ اداره‌ گذرنامه‌ داشت‌ که‌ نوشتم‌.

- ۸ خرداد ۶۰: صبحانه‌ را در خدمت‌ آقای‌ «منتظری»‌، در منزل‌ ایشان‌ صرف‌ کردیم‌. پس‌ ازخداحافظی‌ به‌ منزل‌ آیت‌الله‌ «نجفی‌ مرعشی»‌ رفتم‌. از اسپانیا برگشته‌ بودند. برای‌ معالجه ‌چشم‌ رفته‌ بودند.
- ۱۸ مرداد ۶۱: خانم‌ شهید بهشتی‌ به‌ خانه‌ٔ ما آمد و با عفت‌ به‌ دیدن‌ همسرامام‌ رفتند که‌ برای‌ معالجه‌ٔ چشم‌ مدتی‌ به‌ خارج‌ رفته‌ بودند.
- ۲۸ مرداد ۶۱: آشیخ‌ محمد هاشمیان‌ که‌ برای‌ معالجه‌ٔ چشم‌ به‌ اسپانیا رفته‌ بود راضی‌ برگشته‌، درمنزل‌ ما بودند. گفتند که‌ درک‌ مردم‌ اسپانیا نسبت‌ به‌ مسائل‌ انقلاب‌ ایران‌ بهتر شده‌ است‌.
- ۱۹ اذر ۶۴: برای آقای «مهدوی [کنی]» هم به خاطر کسالت قلبی، گفته شد در لندن جا رزرو کنند.
- آقای «آذری [قمی]» آمد و درخواست ارز برای معالجهٔ پروستات در لندن داشت.

-۵ آبان ۶۳: شب‌، آقای‌ علی‌ اکبر محتشمی،‌ سفیر ایران‌ در سوریه‌ آمد. مدتی‌ در آلمان‌ معالجه‌ کرده‌است‌؛ دست‌ مصنوعی‌ گذاشته‌ و دوبار گوشها را عمل‌ کرده‌ و اکنون‌ نسبتاً سالم‌ است‌.
- ۲۹ بهمن ۶۴: شب درجلسهٔ شورای مرکزی روحانیت مبارز شرکت نمودم. بیشتر صحبتها درباره بد اداره شدن جلسات روحانیت مبارز در دههٔ فجر بود. آقای مهدوی کنی که از لندن پس از معالجه برگشته، به خاطر خستگی نیامده بود.، میخواستم ایشان را ببینم.
- ۳۱ خرداد ۶۵: آقای «دعاگو» آمد. از کیفیت معالجه‌اش در لندن گفت. سرطان داشته و با شیمی‌درمانی معالجه شده. راضی است. موهایش در اثر معالجه ریخته‌است. از نتایج معالجه در مدت اقامت، پیشنهاد جلوگیری از اعزام دانشجو به خارج را داشت که ارز آن را صرف تأمین استاد در داخل کنیم.
- ۹ خرداد ۶۶: به ملاقات آیت‌الله سید محمدرضا گلپایگانی رفتم. دیروز از لندن بر گشته‌اند؛ به احتمال سرطان کیسه صفرا، برای معالجه رفته بودند. ۲۵ روز آنجا بوده‌اند. ایشان و اطرافیان اش با خوشحالی و نشاط از سفر انگلستان و استقبال مسلمانان آنجا تعریف می‌کردند.
- ۲۵ مهر ۶۶: عصر آقای «[محمد علی] رحمانی» مسئول بسيج آمد. پس از معالجه در خارج بر گشته و از معالجه دكتر های داخلی ناراضی است؛ خدا به داد مريض‌های معمولی برسد.
- ۲۹ مرداد ۶۸: ساعت هشت صبح آقای «موسوی اردبيلی» آمدند. عازم سفر به اروپا براي معالجه و چك آپ است. برای تسهيلات ارزی و تذكره همراهان و حفاظت كمك خواستند. به دكتر «ولايتی» و «ميرزاده» دستور مقتضی را دادم.
- ۸ دی ۶۹: آقاى علي اكبر آشتيانى، نمايندهٔ رهبرى در ژاندارمرى آمد. براى معالجهٔ خود در خارج استمداد كرد.

- ۲۷ مهر ۷۱: آقاى عباس واعظ طبسى، توليت آستان قدس رضوی و فرزندش آمدند. از سفر به لندن و عمل جراحى پای‌اش راضى است. تحت تأثير نظم و پيشرفت آنها قرار گرفته است.
-۲۲ اسفند ۷۱: آقاى عبدالله نورى، وزير كشور، براى سفر جهت معالجه به آلمان، تلفنى خداحافظى كرد.
- ۲۷ اسفند ۷۱: شب تلفنى از احمدآقا احوالپرسى كردم از اسپانيا برگشته است. براى معالجهٔ چشم رفته بود. در آنجا همان تشخيص ايران را تأييد كرده‌اند.
- آقای کاظم خوانساری سفیرمان در لیبی آمد. پیام آقای قذافی را آورد که گفته‌ بود ‌اگر نمی‌توانید جنگ را تمام کنید برای ختم آن اقدام کنند. خبر داد که پدرش بیمار قلبی است و خوب است برای معالجه به لندن برود. عضو خبرگان است.

میزان اعتقاد این آیت الله ها و حجت الله ها و مبلغان شفا گرفتن از امام زاده ها به این گونه شفا دادن ها کاملا با مررو این خاطرات مشخص میشود. و اینکه از هر گوشه و کنار مملکت هر چندی یک امام زاده و مسجد می روید تا مردم در جهل و خرافات فرو روند.

عاطفه اقبال - 24 نوامبر 2020


#خاطرات_رفسنجانی    

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر