قابل توجه آنها که مواضع تمام کسانی که خواهان انتقال ساکنان اشرف به کشورهای خارجی هستند را با مواضع رژیم یکی می دانند. این اطلاعیه را خود مجاهدین منتشر کرده اند در مورد سخنان سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی که مخالفت خود را با انتقال ساکنان اشرف اعلام میکند! بنابراین بهتر است کمی در تهمت های خود تامل کنیم!
عاطفه اقبال - 10 می 2011
مخالفت رژیم آخوندی با انتقال مجاهدان اشرف به کشورهای ثالث
اشغال اشرف- شماره ۱۰۱
در حالیکه رژیم آخوندها در نقش پدرخوانده حکومت و صاحب حاکمیت عراق، مالکی را به اخراج مجاهدین از عراق فرا میخواند، انتقال مجاهدان به کشورهای ثالث را تحت عنوان «حمایت کشورهای غربی از گروههای تروریستی» قویاً محکوم می کند.
سخنگوی وزارتخارجه آخوندها امروز در این باره گفت: «ما از آمریکاییها میخواهیم تا به تعهداتشان (علیه تروریسم) پایبند باشند» و « اینکه به شکلهای مختلف کشورهای غربی درصدد حمایت از فعالیتهای تروریستی بر بیایند و کشورهای خودشون رو محل امنی برای حضور و فعالیت اونها بکنند، بهشدت محکوم است». سخنگوی ملایان در عین حال «تصمیم جدی و اراده مصمم» مالکی را در اخراج مجاهدین از عراق ستایش کرد (تلویزیون رژیم-۲۰ اردیبهشت).
دانایی فر، سفیر ملایان در بغداد و مهره شناخته شده نیروی تروریستی قدس در همین خصوص به نیابت از دولت عراق اعلام کرد: اگر مجاهدین تا پایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک نکنند «دولت عراق به هر شیوه و به هر طریقی که شده در آن نقطه اعمال حاکمیت خواهد کرد» (سایت هابیلیان متعلق به وزارت اطلاعات ملایان- ۱۹ اردیبهشت).
بازی دوگانه فاشیسم دینی حاکم بر ایران همچنانکه در سال۱۹۸۸ هم در قتل عام زندانیان سیاسی تجربه شده است، به روشنی نشان میدهد که این رژیم در لرزه سرنگونی، به چیزی کمتر از قتل عام مجاهدین و انهدام آلترناتیو دموکراتیک رضایت نمیدهد و آن را لازمه بقای خود در حاکمیت میداند.
دیروز احمدی نژاد، رئیس جمهور ملایان نیز در استانبول تصریح کرد این «گروه تروریستی ...مورد حمایت کامل دولت آمریکا و متحدین اروپایی او بود» (تلویزیون رژیم- ۱۹ اردیبهشت) .
احمدی نژاد با اشراف به سرنوشت مشترک رژیم ملایان با رژیمهای سوریه و قذافی افزود «این نگرانی وجود دارد که حمایت غرب از مخالفان در سوریه دامنه تشنج و تنش را حتی به اروپا منتقل کند...وضعیت لیبی هم به خاطر ورود برخی از کشورها در جنگ با دولت این کشور پیچیده است و بدون تردید اگر ناتو به جای مداخله نظامی به دنبال ایجاد تفاهم و گفتگو بین مردم و دولت (قذافی) بود، شرایط بهبود پیدا می کرد» (خبرگزاری اطلاعات ملایان-۱۹ اردیبهشت).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ (۱۰ مه ۲۰۱۱)
منبع : سایت همبستگی ملی
کامنت ها در فیسبوک
Jahan Rahimi CinturiniArtigianali
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر